Informatie

 

123voetbalartikelen.nl doet er alles aan om je tevreden te houden voor, tijdens en na je aankoop. Domme vragen bestaan niet, daarom horen we het graag als je iets niet begrijpt. Om je ondertussen op weg te helpen hebben we wat informatie voor je beschikbaar gesteld.

Informatie over de verzending en verzendkosten bij 123voetbalartikelen.nl

In de meeste gevallen is de verzending gratis. Helaas zijn er een aantal producten in ons assortiment waar we nog bezorgkosten voor moeten rekenen, sorry hiervoor ... De verzendkosten hanteren wij omdat we dit niet willen doorberekenen in de prijs van onze producten. Op deze manier kunnen wij onze prijzen blijvend scherp houden. Meer over de verzending staat op de bezorginformatie pagina.

Informatie over retourneren 123voetbalartikelen.nl

Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling, kan je die natuurlijk terugsturen. Wij vinden het namelijk ook vervelend dat je niet tevreden bent met je bestelling. 123voetbalartikelen.nl zit gevestigd in Nederland. Daarom kunnen we gratis retourneren aanbieden voor bestellingen welke zijn geplaatst in Nederland. Voor bestellingen welke zijn geplaatst in het buitenland, kunnen wij helaas (nog) geen gratis retourneren. Voor bepaalde landen hebben wij een andere oplossing. We vertellen je graag meer op de retourpagina.

Wat uw voorgangers van 123voetbalartikelen.nl vonden

Je kunt lezen wat anderen over 123voetbalartikelen.nl vinden op de beoordelingen pagina. De winkelbeoordelingen worden onafhankelijk verzameld door een externe partner.

Contact met 123voetbalartikelen.nl opnemen

Dat vinden we altijd gezellig! Dit zijn onze contactgegevens.

Copyright © 2017 123voetbalartikelen.nl. All rights reserved.